Wykryliśmy, że korzystasz z przestarzałej wersji przeglądarki internetowej Internet Explorer.

Strona może działać niepoprawnie.


Zalecamy pobranie i zainstalowanie nowej przeglądarki np. Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, albo innej kompatybilnej z nowoczesnymi standardami tworzenia sieci WWW.


Kliknij jedną z poniższych ikon, aby przejść do strony pobierania nowej przeglądarki.

Pobieranie przeglądarki odbywa się na stronie producenta i jest bezpieczne i darmowe.


Üzletszabályzat

Bolt tulajdonosa:

Pastan Paweł Fabisiak

Lazurowa 4/144

01-315 Warszawa

Polska

NIP: PL5222404798

Regon: 142304840

A Bemowo kerület polgármesterénél bejegyzett vállalkozás

Általános rendelkezések

 1. A Vevő lehet nagykorú természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeti egység, a továbbiakban "Vevő".
 2. Az Eladó által megadott árak lengyel pénznemben értendők, és bruttó árak (ÁFA-val együtt). Az áruk árai nem tartalmazzák az egyes termékek leírásában meghatározott szállítási költséget.
 3. Az üzletben a vásárlás igazolása az adóügyi bizonylat.

Megrendelések

 1. A megrendeléseket a nap 24 órájában lehet leadni
 2. A megrendeléseket az üzlet honlapján található űrlapon vagy telefonon lehet leadni. A hívásdíjak a szolgáltató díjszabásának megfelelően alakulnak.
 3. A megvásárolt árut a nyugtával együtt a vásárló által választott szállító (Poczta Polska vagy futár) küldi el a vásárló által megadott szállítási címre.
 4. A szerződés akkor jön létre, amikor az Ügyfél leadja a megrendelést. A megrendelések teljesítésére azután kerül sor, hogy a Vevő fizetését jóváírták az Eladó számláján.
 5. Minden vásárló e-mailben vagy telefonon módosíthatja a leadott megrendelést, illetve törölheti a megrendelést.

Az áruk szállítása

 1. A szállítmányt a megvásárolt áruk kifizetése után készítik elő.
 2. Az egyes modellek és méretek elérhetőségét a rendelés leadásakor kell megadni. Ha az áru elérhető, az azt jelenti, hogy a raktárunkban van, és legkésőbb a fizetés rögzítését követő következő munkanapon elküldjük.
 3. Mivel több helyen is értékesítünk, előfordulhat, hogy egy üzletben vásárolt termék nem lesz elérhető. Ilyen esetben cserét ajánlunk egy másik modellre, megadjuk azt az időpontot, amikor a megvásárolt termék elérhető lesz, vagy még aznap visszautaljuk a vásárlásért kifizetett teljes összeget.
 4. A szállítási módot a megrendelés leadásakor a megrendelő választja ki. A szállítási költséget minden szállítási módra vonatkozóan megadjuk.

Visszatérítés és csere

A termékvisszatérítéssel és -cserével kapcsolatos részletekért kérjük, látogasson el a Visszatérés oldalunkra.

Személyes adatok védelme

Az adatvédelemmel kapcsolatos részletekért kérjük, tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat.

Záró rendelkezések

 1. A jelen Általános Szerződési Feltételek egyik rendelkezése sem sérti az Ügyfél jogait. Amennyiben a jelen általános szerződési feltételek bármely része ellentétes az alkalmazandó joggal, az Eladó kijelenti, hogy a feltételek kifogásolt rendelkezése helyett feltétel nélkül elfogadja e jog alkalmazását.
 2. A regisztrált ügyfeleket e-mailben értesítjük a szabályok és rendelkezések változásairól és azok hatályáról. Az értesítést legalább 30 nappal az új rendeletek hatálybalépése előtt küldik meg. A módosítások célja, hogy a rendeleteket a jelenlegi jogi helyzethez igazítsák.
 3. A megrendelés teljesítése során és az értékesítés utáni gondozás teljes időtartama alatt a Vásárlót az általa a megrendelés leadásakor elfogadott szabályok és előírások kötik.
 4. A jelen szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a vonatkozó hatályos jogszabályok az irányadóak. A vitás kérdéseket a helyi és anyagi joghatósággal rendelkező bíróság vizsgálja meg.