×

Adatvédelmi áttekintés

Beállítható az összes cookie-beállításokat navigálva a füleket a bal oldalon.

Wykryliśmy, że korzystasz z przestarzałej wersji przeglądarki internetowej Internet Explorer.

Strona może działać niepoprawnie.


Zalecamy pobranie i zainstalowanie nowej przeglądarki np. Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, albo innej kompatybilnej z nowoczesnymi standardami tworzenia sieci WWW.


Kliknij jedną z poniższych ikon, aby przejść do strony pobierania nowej przeglądarki.

Pobieranie przeglądarki odbywa się na stronie producenta i jest bezpieczne i darmowe.


Termékvisszaküldés és csere

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a webáruházunkban található fényképek, a lehető leghűbben tükrözzék kínált termékeink színeit és megjelenését. Bár a termékleírásban, minden egyes méretben feltüntettük az egyes termékek lemért adatait, előfordulhat, hogy az adott modell mégis kicsi, vagy nagy lett, illetve esetleg más okokból nem megfelelő. A terméket indoklás nélkül kicserélheti vagy visszaküldheti. Mindkét megoldás könnyen megvalósítható. Kérjük, olvassa el az ehhez tartozó szabályzatunkat.
Az üzletünkben vásárolt termékek, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, indoklás nélkül visszaküldhetők.

Visszaküldés

Csomagját kétféleképpen küldheti vissza - vagy a klasszikus postai úton, vagy egy csomag átvevőhely segítségével.
A klasszikus postai úton való visszaküldésnél, Önnek kell kiválasztania az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatási céget.
Viszont, ha az „átvevőhelyes” megoldást választja, abban mi segítünk Önnek, és így nagyon kényelmesen és nagyon kedvező áron küldheti vissza hozzánk a cserélendő, illetve a nem kívánt termékeket.
Ha csomagját egy átvevőhelyen keresztül kívánja visszaküldeni (1495 Ft-os költséggel), akkor kérjük, csomagolja be a visszaküldendő termékeket a visszaküldési dokumentumokkal együtt, és adja le a csomagot az átvevőhelyek egyikénél. Az átvevőhelyeket a következő címen találja: widget.packeta.com
Az átvevőhelyen, a szolgáltató vagy kérni fogja a visszaküldési kódot 91868896, amelyet rá kell írnia a csomagra, vagy át kell adnia ezt, a csomagot átvevő személynek. A csomagot nem kell megcímeznie, amikor elviszi az átvevőhelyre - ezt az operátor elvégzi Ön helyett.
A csomag visszaküldésekor nem kell postaköltséget fizetnie, a 1495 Ft-os összeget levonjuk a visszatérítés összegéből.

A visszaküldött termékeket abban az állapotban kell visszaküldeni, ahogyan azokat kiszállították. Nem lehetnek használatra utaló jelek (parfümszag, foltok, mosásnyomok). Kérjük, hogy legyen nagyon óvatos, amikor fényes darabokat próbál fel. Előfordulhat, hogy folyadék vagy rúzs nyomai maradnak a ruhadarabon.

A termékek, és a vásárló adatainak ellenőrzése után, a visszaküldött termékért visszajáró pénzt, a vásárló által megadott számlaszámra, a legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük.

Ha a vásárlás számla ellenében történik (HÉA-számmal rendelkező cégnek, vagy HÉA-szám nélküli magánszemélynek), akkor nem fogadunk el visszatérítést.

Árucsere

Ha a terméket más méretre vagy modellre szeretné cserélni, kérjük, küldjön e-mailt az info@mdr24.hu címre, vagy hívja a +36 1 850 8430-as telefonszámot, és foglalja le a kívánt terméket.
A csomagot kétféleképpen küldheti vissza - postai úton, vagy a csomag átvevőhelyi szolgáltatás igénybevételével (ára 1495 Ft).
Ha a csomagot átvevőhely által szeretné visszaküldeni (1495 Ft), akkor csomagolja be a visszaküldendő termékeket a visszaküldési dokumentumokkal együtt, és adja le a csomagot az átvevőhelyek egyikénél. Az átvevőhelyeket a következő címen találja: widget.packeta.com
Az átvevőhelyeken az ottani alkalmazott el fogja kérni Öntől a visszaküldési kódot, amelyet fel kell írnia a csomagra, vagy át kell adnia a csomagot átvevő személynek. Az átvevőhelyen feladott csomagot nem kell megcímeznie - ezt az ottani alkalmazott elvégzi majd Ön helyett.
A csomag visszaküldésekor nem kell fizetnie a csomagért, az 1495 Ft-os összeget hozzáadjuk az új megrendelés elküldésének összegéhez.
A csomagküldés költsége a kicserélt termékkel együtt, ha banki átutalással fizet, akkor 995 Ft, és 1495 Ft, ha utánvéttel fizet. Ha a terméket olcsóbbra cseréli, a szállítási ár újraszámítása után visszatérítjük Önnek a különbözetet. Ha a cseretermék drágább, akkor a különbözetet - vagy banki átutalással, vagy mikor kikézbesítik a csereterméket Önnek, a futárnál - kell majd kifizetnie.

Reklamáció

Az eladásra kínált termékek újak és hibátlanok. A termék hibájával kapcsolatos panaszokat a vásárlástól számított két éven belül lehet benyújtani.

Termékeink nagyon jó minőségűek, és rendkívül ritka, hogy egy termék sérüljön. Ez azonban megtörténhet. Az ilyen ritka esetek kiküszöbölése érdekében minden terméket szállítás előtt gondosan ellenőriznek. Ha azonban hibás modellt küldünk, kérjük, küldje vissza a következő címre:

Modne Duże Rozmiary, ul. Żytnia 15 lokal 21 B, 01-014 Varsó, Lengyelország

A panaszt csak a 14 napon belül kitöltött és aláírt panasztételi űrlap alapján bírálják el. Az űrlap letölthető ITT>>

Ha a reklamációt elfogadjuk, 14 napon belül javított terméket küldünk, vagy a megvásárolt árura és a szállítási költségekre fordított pénzt azonnal visszatérítjük a megadott bankszámlaszámra. Lehetőség van a panaszok és követelések peren kívüli rendezésére.

<> <>