×

Adatvédelmi áttekintés

Beállítható az összes cookie-beállításokat navigálva a füleket a bal oldalon.

Wykryliśmy, że korzystasz z przestarzałej wersji przeglądarki internetowej Internet Explorer.

Strona może działać niepoprawnie.


Zalecamy pobranie i zainstalowanie nowej przeglądarki np. Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, albo innej kompatybilnej z nowoczesnymi standardami tworzenia sieci WWW.


Kliknij jedną z poniższych ikon, aby przejść do strony pobierania nowej przeglądarki.

Pobieranie przeglądarki odbywa się na stronie producenta i jest bezpieczne i darmowe.


Gyakran ismételt kérdések

1. Hogyan adhatok le megrendelést?

Megrendelést leadhat a weboldalunkon egy fiók létrehozásával, vagy úgymond vendégként történő vásárlással. Kapcsolatba léphet egyik tanácsadónkkal is, aki az Ön nevében feldolgozza megrendelését, és ellátja Önt a szükséges termékinformációkkal. Ügyfélszolgálati telefonszámunk a +36 1 850 8430-as szám.

2. Honnan szállítunk?

Minden árut Varsóból szállítunk, ahol az MDR24 irodája és raktára található.

3. Milyen gyorsan kapom meg a rendelésemet?

A szállítás általában 2-3 munkanapot vesz igénybe. Az árukat még aznap elküldjük, ha a megrendelés hétköznapokon 16:00 óra előtt érkezik. Az ezen időpont után leadott megrendeléseket a következő munkanapon adjuk fel. Kivételes esetekben a szállítás 1-2 napot késhet, kizárólag a futárszolgálatnak tulajdonítható okokból, pl. a karácsony előtti időszakban.

4. Visszaküldhetem a megvásárolt terméket?

Természetesen. Minden vásárlónak a megrendelés kézhezvételétől számított 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszaküldje az üzletünkben vásárolt árut, kivéve a bugyikat és harisnyákat. Az áru visszaküldéséhez kérjük, értesítsen minket e-mailben: az info@mdr24.hu címen, vagy telefonon: a +36 1 850 8430-as számon, és mi elintézzük, hogy egy postai futár elmenjen az Ön címére a csomagért. Az árut az Ön által választott módon vagy postai úton is elküldheti.

5. Vissza tudom cserélni a vásárlásomat?

Természetesen. A kiszállítástól számított 30 napon belül bármely vásárló kicserélheti a terméket - a bugyik és harisnyanadrágok kivételével - másik színre, méretre vagy modellre.

6. Megvárhatja-e a futár, hogy felpróbáljam a ruhákat, mielőtt átveszi azokat tőlem, ha esetleg nem illenének rám?

Nem. Ha egy nem megfelelő terméket szeretne visszaküldeni vagy kicserélni, kérjük, küldjön e-mailt az info@mdr24.hu címre, vagy hívja a +36 1 850 8430-as telefonszámot.

7. Kiválaszthatom a szállítási időt?

Sajnos nem. A kézbesítés napján minden ügyfél SMS-üzenetet kap a kézbesítés várható időpontjáról, a futár elérhetőségéről és arról, hogyan lehet a kézbesítést átütemezni, ha aznap nem tudja átvenni a csomagot. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a DPD futárok csak hétköznapokon, 8 és 17 óra között szállítanak.

8. Hogyan mérjük le termékeinket a méretezéshez?

Áruinkat egyenes felületen, gyűrődés nélkül mérjük. Minden termék leírásában talál egy mérettáblázatot az egyes méretekkel.

9. Ha már vásároltam az MDR24-nél, és a megfelelő méretet választottam, akkor a többi termék is jó lesz rám ebben a méretben?

Nem. Minden terméknek saját egyedi mérettáblázata van, amelyet mindig figyelembe kell vennie. A méretek nem azonosak, és gyártónként eltérőek lehetnek.

10. Kaphatok-e további információkat a mérettáblázatban nem szereplő áruk méreteiről?

Természetesen. Ha például egy ujj szélességét vagy egy szoknya hosszát szeretné lemérni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, az info@mdr24.hu e-mail címen, vagy hívja a +36 1 850 8430-as telefonszámot, és mi külön az Ön számára lemérjük a lemérendőket.

11. Elfogadunk egyéni megrendeléseket?

Nem. Termékeink külső gyártóktól származnak. Nem rendelkezünk saját varrodával, ezért nincs befolyásunk az általunk kínált modellek hosszára, szélességére vagy színére.

12. Mennyit kell várnom egy olyan méretre, amely jelenleg nem áll rendelkezésre?

Nem minden tétel kerül vissza a piacra. Ha egy adott modell érdekli, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az info@mdr24.hu e-mail címen, vagy a +36 1 850 8430-as telefonszámon.

13. Mennyi ideig tart a vételár visszatérítés?

A visszaküldött áru vételárának visszatérítése legkésőbb 14 nappal azután történik, hogy a csomagot megkaptuk.

14. Férfi- és gyermekruházatot árulnak?

Nem. Csak nagyméretű női ruhákat árulunk.

15. Küldenek csomagokat külföldre?

Igen. Egyedi megrendelés leadásához kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az info@mdr24.hu e-mail címen vagy a +36 1 850 8430-as telefonszámon.