Ładowanie

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretet?

Ruháink méretezése az alábbi táblázatban megadott méretek szerint történik. Mivel az egyes gyártók különböző jelöléseket használnak a címkéken, célszerű ellenőrizni az egyes termékek leírásában megadott tényleges méreteket.

Ha nem találja az Önnek megfelelő méretet, kérjük, írjon nekünk az info@mdr24.hu e-mail címre, vagy hívja a +36 1 850 8430-as telefonszámot, és mi szívesen segítünk megtalálni, az alakjának megfelelő méretet.

Kérjük, tekintse meg az alábbiakban, hogyan mérjük termékeinket. Ha további információra van szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

jak-mierzyc_modelka.jpg

Hogyan mérjük áruinkat?

A - A mellkörfogatot hónaljtól hónaljig, azaz a blúz vagy ruha ujjának csatlakozásától mérjük.

B - A derékkörfogatot a legkeskenyebb ponton mérjük. A derékban keskenyedő modellek esetében ez a kerület kisebb lesz, mint a mellkörfogat. A szélesített fenékkel rendelkező modellek esetében a deréknál szélesebb lesz a szélesség, mint a mellnél.

C –A csípőkerületet a csípő legszélesebb pontján mérjük.

Szokatlan méretek

Egyes ruhamodellek nem illeszkednek semmilyen méretkategóriába. Például a mellkörfogat sokkal kisebb lesz, mint a csípőkerület. Ezeket a modelleket nagyobb csípővel és kisebb mellkassal rendelkező nők számára tervezték. Lehetnek olyan modellek is, amelyeknek azonos a mell- és csípőkerülete.

Az ilyen nem tipikus modelleket a termékleírásban megjegyzéssel jelöljük.

Tippek a megfelelő méret kiválasztásához

1. A megadott méretek egyenes felületen, nyújtás nélkül vannak mérve. A méretek enyhén, +/- 2 cm-rel eltérhetnek.

2. A legjobb, ha a saját ruhatárából megméri a hasonló ruhadarabokat, hogy ellenőrizze, hogy a méretek megfelelnek-e a termékleírásnak.

3. A spandexet vagy nejlont tartalmazó modellek sokkal rugalmasabbak és jobban illeszkednek a testhez.

4. Egyes fazonok inkább testhezállóak, míg mások laza viseletre készültek.

5. Ha az Ön mérete, éppen két méret közé esik, akkor jobb, ha a nagyobb méretet választja.

Ne felejtse el, hogy bármikor kapcsolatba léphet velünk az info@mdr24.hu címen, vagy hívja a +36 1 850 8430-as telefonszámot, és mi szívesen segítünk megtalálni az alakjának megfelelő méretet.