Ładowanie

Üzletszabályzat

Bolt tulajdonosa: Pastan Pawel Fabisiak, Lazurowa 4/144, 01-315 Warszawa, Lengyelország, VAT: PL5222404798, Regon: 142304840. A vállalkozó, aki a fejlesztési és pénzügyminiszter által vezetett központi cégnyilvántartásba és a vállalkozási tevékenységről szóló tájékoztatóba bejegyzett Pastan Paweł Fabisiak , adószám: 5222404798, cégjegyzékszám: 142304840, székhely: Laurowa utca 4/144, 01-315 Varsó, Lengyelország.

Általános rendelkezések

A Vevő lehet nagykorú természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeti egység, a továbbiakban "Vevő". Az Eladó által megadott árak magyar pénznemben értendők, és bruttó árak (ÁFA-val együtt). Az áruk árai nem tartalmazzák az egyes termékek leírásában meghatározott szállítási költséget. Az üzletben a vásárlás igazolása az adóügyi bizonylat.

Megrendelések

A megrendeléseket egész nap, a nap 24 órájában le lehet adni. A megrendeléseket az üzlet honlapján található űrlapon keresztül, vagy telefonon lehet leadni. A telefonhívás díja a szolgáltató díjszabásából adódik. A megvásárolt árut, a vásárlást igazoló bizonylattal együtt, a Vevő által kiválasztott fuvarozó szállítja ki, a Vevő által megadott szállítási címre. A szerződés, az Ügyfél megrendelésének pillanatában jön létre. A megrendelések teljesítése, a Szállító számlájára történő kifizetés jóváírását követően történik meg. Minden Ügyfél e-mailben vagy telefonon módosíthatja a megrendelést, vagy törölheti azt.

Fizetési módok

Az ügyfél a következő fizetési módokat választhatja: lehetőség bankkártyával/PayPal fizetéssel/ Kiszállításkor utánvéttel 

Az áruk szállítása

A szállítmányt a megvásárolt áruk kifizetése után készítik elő. Az egyes modellek és méretek elérhetőségét a rendelés leadásakor kell megadni. Ha az áru elérhető, az azt jelenti, hogy a raktárunkban van, és legkésőbb a fizetés rögzítését követő következő munkanapon elküldjük. Mivel több helyen is értékesítünk egyszerre, előfordulhat, hogy az online vásárolt termék mégsem lesz elérhető. Ilyen esetben cserét ajánlunk egy másik modellre, megadjuk azt az időpontot, amikor a megvásárolt termék elérhető lesz, vagy még aznap visszautaljuk a vásárlásért kifizetett teljes összeget. A szállítási módot a megrendelés leadásakor a megrendelő választja ki. A szállítási költséget minden szállítási módra vonatkozóan megadjuk.

Visszatérítés és csere

A fogyasztói jogokról szóló törvény 27. cikke értelmében a természetes személyeknek, azaz azoknak, akik nem folytatnak üzleti tevékenységet, joguk van a szerződés megkötésétől számított 30 napon belül indoklás nélkül és további költségek nélkül - a visszaküldött termékek szállítási költségének kivételével - elállni a távolról vagy az üzlethelyiségen kívül kötött szerződéstől.

A bugyik és harisnyanadrágok a személyes fehérnemű kategóriába tartoznak, és higiéniai és egészségügyi okokból nem küldhetők vissza.

Kérjük, hogy a visszaküldött termékeket a kitöltött formanyomtatvánnyal (pénzvisszatérítés esetén a feltüntetett bankszámlaszámmal is) együtt küldje vissza az alábbi címre:

Paxy – MDR24

9012 - Győr

Koronczói út 01628/9 hrsz. (DPD DEPO)

A termékek visszaküldésére és cseréjére vonatkozó részletes információk, a Cserék és visszaküldések oldalunkon találhatók.

A fogyasztói jogokról szóló törvény 27. cikke értelmében a természetes személyeknek, azaz azoknak, akik nem folytatnak üzleti tevékenységet, joguk van a szerződés megkötésétől számított 30 napon belül indoklás nélkül és további költségek nélkül - a visszaküldött termékek szállítási költségének kivételével - elállni a távolról vagy az üzlethelyiségen kívül kötött szerződéstől.

A bugyik és harisnyanadrágok a személyes fehérnemű kategóriába tartoznak, és higiéniai és egészségügyi okokból nem küldhetők vissza.

Kérjük, hogy a visszaküldött termékeket a kitöltött formanyomtatvánnyal (pénzvisszatérítés esetén a feltüntetett bankszámlaszámmal is )együtt küldje vissza az alábbi címre: Paxy – MDR24, 9012 - Győr, Koronczói út 01628/9 hrsz. (DPD DEPO).

A termékek visszaküldésére és cseréjére vonatkozó részletes információk, a Cserék és visszaküldésekoldalunkon találhatók.

Panasztétel, Reklamáció

Az eladásra kínált termékek újak, hibátlanok. A termék hibájával kapcsolatos panaszokat a vásárlástól számított két éven belül lehet benyújtani.

Termékeink nagyon jó minőségűek, és rendkívül ritka, hogy egy termék hibás legyen. Ez azonban megtörténhet. Az ilyen ritka esetek kiküszöbölése érdekében minden terméket szállítás előtt gondosan ellenőriznek. Ha azonban hibás modellt küldünk, kérjük, küldje vissza a következő címre:

Paxy – MDR24

9012 - Győr

Koronczói út 01628/9 hrsz. (DPD DEPO)

A reklamációt csak a 14 napon belül kitöltött és aláírt panasztételi űrlap alapján bírálják el. Ha a reklamációt elfogadjuk, 14 napon belül javított terméket küldünk, vagy a megvásárolt árura és a szállítási költségekre fordított pénzt azonnal visszatérítjük a megadott bankszámlaszámra. Lehetőség van a panaszok és követelések peren kívüli rendezésére. A nem üzleti tevékenység céljából vásárló vállalkozónak joga van a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül elállni a szerződéstől.

Visszalépés esetén a szállítási költségeket a vevő viseli.

A vásárlónak joga van károsodásészlelése esetén, annak, azt az eladó felé való bejelentésére, azaz a jótállási jog gyakorlására - ha a hibát az áru átadásától számított két éven belül észleli.

Személyes adatok védelme

Az adatvédelemmel kapcsolatos részletekért kérjük, tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat.

Záró rendelkezések

A jelen Általános Szerződési Feltételek egyik rendelkezése sem sérti az Ügyfél jogait. Amennyiben a jelen általános szerződési feltételek bármely része ellentétes lenne az alkalmazandó joggal, az Eladó kijelenti, hogy a kifogásolt pontok helyett, feltétel nélkül elfogadja a helyes jogi alkalmazásokat.

A regisztrált ügyfeleket e-mailben értesítjük a szabályok és rendelkezések változásairól és azok hatályáról. Az értesítést legalább 30 nappal az új rendeletek hatálybalépése előtt küldik meg. A módosítások célja, hogy a rendeleteket az adott jogi helyzethez igazítsák.

A megrendelés teljesítése során és az értékesítés utáni megadott bizonyos időszak teljes időtartama alatt a Vásárlót, az általa a megrendelés leadásakor elfogadott szabályok és előírások kötik.

A jelen szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a vonatkozó hatályos jogszabályok az irányadóak. A vitás kérdéseket a helyi és anyagi joghatósággal rendelkező bíróság vizsgálja meg.