Ładowanie

Termékvisszaküldés és csere

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a webáruházunkban található fényképek, a lehető leghűbben tükrözzék kínált termékeink színeit és megjelenését. Bár a termékleírásban, minden egyes méretben feltüntettük az egyes termékek lemért adatait, előfordulhat, hogy az adott modell mégis kicsi, vagy nagy lett, illetve esetleg más okokból nem megfelelő. A terméket indoklás nélkül kicserélheti vagy visszaküldheti. Mindkét megoldás könnyen megvalósítható. Kérjük, olvassa el az ehhez tartozó szabályzatunkat.

Az üzletünkben vásárolt termékek, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, indoklás nélkül visszaküldhetők.

Töltse le a visszaküldési űrlapot ITT>>

A bugyik és a harisnyanadrágok a személyes fehérneműk kategóriájába tartoznak, és higiéniai, illetve egészségügyi okokból nem küldhetők vissza.

Visszaküldés

A nem kívánatos termékeket, a következő magyarországi címre kell visszaküldeniük, az Önök saját költségén:

Paxy – Pastan

9012 - Győr

Koronczói út 01628/9 hrsz. (DPD DEPO)

Önnek kell kiválasztania az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatási céget a csomagfeladáshoz.

A küldeménybe rakja bele a visszárut, a visszaküldési dokumentumokkal együtt. A számlázási dokumentumokat nem kell beleraknia!

A visszaküldött termékeket abban az állapotban kell visszaküldeni, ahogyan azokat kiszállították. Nem lehetnek használatra utaló jelek (parfümszag, foltok, mosásnyomok). Kérjük, hogy legyen nagyon óvatos, amikor fényes darabokat próbál fel. Előfordulhat, hogy folyadék vagy rúzs nyomai maradnak a ruhadarabon.

A bugyik és a harisnyanadrágok a személyes fehérneműk kategóriájába tartoznak, és higiéniai, illetve egészségügyi okokból nem küldhetők vissza.

A hozzánk visszaérkezett visszáru, és a vásárló adatainak ellenőrzése után, a visszaküldött termékért visszajáró pénzt, a vásárló által megadott számlaszámra, a legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük.

Ha a vásárlás számla ellenében történik (HÉA-számmal rendelkező cégnek, vagy HÉA-szám nélküli magánszemélynek), akkor nem fogadunk el visszatérítést.

Árucsere

Webáruházunkban megszűnt az árucsere lehetőség.

Reklamáció

Az eladásra kínált termékek újak és hibátlanok. A termék hibájával kapcsolatos panaszokat a vásárlástól számított két éven belül lehet benyújtani. A reklamációs űrlapot INNEN töltheti le.

Termékeink nagyon jó minőségűek, és rendkívül ritka, hogy egy termék sérüljön. Ez azonban megtörténhet. Az ilyen ritka esetek kiküszöbölése érdekében minden terméket szállítás előtt gondosan ellenőriznek. Ha azonban hibás modellt küldünk, kérjük, küldje vissza a következő címre:

Paxy – MDR24

9012 - Győr

Koronczói út 01628/9 hrsz. (DPD DEPO)

A panaszt csak a 14 napon belül kitöltött és aláírt panasztételi űrlap alapján bírálják el.

Ha a reklamációt elfogadjuk, 14 napon belül javított terméket küldünk, vagy a megvásárolt árura és a szállítási költségekre fordított pénzt azonnal visszatérítjük a megadott bankszámlaszámra. Lehetőség van a panaszok és követelések peren kívüli rendezésére.