Ładowanie

Az MDR24 egy XXL-es női ruházati webáruház, amely 46-64-es méretű termékeket kínál. 2013-ban hoztunk létre webshopunkat Lengyelországban, és a magyar vásárlók közötti népszerűsége és a nagy érdeklődés miatt úgy döntöttünk, hogy elkészítjük az üzlet magyar változatát is. Hogy megkönnyítsük magyar vásárlóink ​​online vásárlását, 2021-ben megnyitottuk az MDR24.HU oldalt. Webáruházunkban több ezer női ruházati cikket, fehérneműt és XXL-es kiegészítőt talál a legjobb lengyel gyártóktól, melyeket a legnagyobb odafigyelés és a minőségi varrás jellemez.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TERMÉKEK

Az általunk kínált termékek Lengyelországban készülnek. Együttműködünk lengyel szabókkal, varrodákkal, aminek köszönhetően minőségi ruházatot és kiegészítőket tudunk biztosítani.

AZ ÁRUK GYORS SZÁLLÍTÁSA

Garantáljuk a gyors szállítást és a megfizethető szállítási árakat. A hétköznapokon 14 óra előtt visszaigazolt rendeléseket még aznap kiszállítjuk. Minden lengyelországból, a magazinunkból induló megrendelést, Magyarországon a Magyar Postá kézbesíti ki. Az átvételi pontra történő szállítás előrefizetés esetén díjtalan. A megrendeléseket utánvéttel is szállítjuk.

AZ ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE ÉS CSERE

Az áru visszaküldéséhez kérjük, küldje vissza a terméket a weboldalunk alján feltüntetett címre, az Ön által választott futárral vagy postai úton. A pénzt legkésőbb a küldemény kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük. 

Webáruházunkban 2023 decemberétől megszűnt az árucsere lehetőség!

Magyarul beszélünk

Tudjuk, hogy ügyfeleink szeretik telefonon keresztül is felvenni a kapcsolatot velünk – tanácsot adunk, hogy milyen méretet válasszanak, és segítünk a szállításban és visszaküldésben. Magyarul beszélő tanácsadóink a +3618508430-as telefonszámon állnak rendelkezésére. A forródrót hétfőtől péntekig 9:00 és 17:00 óra között tart nyitva. Érdeklődni e-mailben is lehet: info@mdr24.hu.

POZITÍV VÉLEMÉNYEK

Meghívjuk Önt Facebook-fiókunkhoz is: facebook.com/mdr24.hu. Itt tájékoztatjuk az új termékekről, kedvezményekről és akciókról.

Ha pedig szeretné megtudni más vásárlók véleményét üzletünkről, látogassa meg 2013 óta működő lengyel Facebook profilunkat. Ez idő alatt közel 100 000 rajongót és rengeteg hozzászólást gyűjtöttünk össze.